2. Дали нудите услуга на домување?

Да, нашата компанија нуди услуги за домување.

3. Дали чистите недостапни високи површини?

Да, поседуваме опрема за чистење на високи недостапни површини со висина до 27m.

4. Нудите ли хаусмајсторски услуги (ситни поправки по дома и во деловни објекти)?

Да, нудиме хаусмајсторски услуги во Скопје и низ цела територија на Македонија.

5. Дали чистите станбени единици?

Да, чиситиме, имаме понуда на чистење на станбени единици со наши и Ваши средства.

6. Дали нудите услуги за обезбедување на лица и објекти?

БАПАЛ FMS нуди услуги за физичко и техничко обезбедување.

Имате дополнителни прашања

ПИШЕТЕ НИ

Доколку имате дополнителни прашања во врска со нашите услуги или сакате понуда, пишете ни и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.