2. A ofroni shërbim strehimi?

Po, kompania jonë ofron shërbime strehimi.

3. A i pastroni sipërfaqet e larta të paarritshme?

Po, kemi pajisje për pastrimin e zonave të larta të paarritshme deri në 27 m të larta. 27m.

4. A ofroni shërbime të mirëmbajtjes së shtëpisë (riparime të vogla në shtëpi dhe në ndërtesa biznesi)?

Po, ne ofrojmë shërbime mirëmbajtjeje në Shkup dhe në mbarë Maqedoninë.

5. A i pastroni njësitë e banimit?

Po, ne pastrojmë, kemi një ofertë për pastrimin e banesave me fondet tona dhe tuajat.

6. A ofroni shërbime për sigurimin e njerëzve dhe objekteve?

BAPAL FMS ofron shërbime të sigurisë fizike dhe teknike.

Имате дополнителни прашања

ПИШЕТЕ НИ

Доколку имате дополнителни прашања во врска со нашите услуги или сакате понуда, пишете ни и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.