БАПАЛ ISO Сертификати

БАПАЛ е од првите компани за хигиенски услуги во Македонија која го примени ISO 9001:2008; 14001:2004; 18001:2007 и 27001:2005. Ние во нашата компанија сме целосно подготвени и посветени да им одговориме на сите барања и потреби на нашите клиенти во сферата на хигиената и хаусмајсторските со тоа што ги нудиме сите решенија за беспрекорно извршена услуга, било тоа да е вашиот деловен простор или вашиот дом.

Ние силно веруваме дека чистотата е професионалност и затоа веруваме многу е битен дел од Вашето секојдневие.