Хигиена

Нашата компанија нуди професионално и квалитетно одржување на хигиената во вашиот деловен или станбен простор.

Бапал претставува вашиот партнер во чистењето на вашите деловни простории, резиденционални и станбени објекти.

Бапал нуди

 • Одржување на вашите деловни, станбени и резиденционални објекти на дневно, неделно и месечно ниво

 • Професионален и обучен кадар за хигиена

 • Употреба на најсовремени машини и високо квалитетни средства за чистење

 • Загарантиран квалитет на услугите за хигиена контролирани од стручно обучен кадар за контрола на квалитет

 • Целосно приспособување на вашите потреби и барања

 • Професионален тим за изготвување на понуди според вашите потреби

 • 24/7 достапни за комуникација и дежурна служба за интервенции

Нашата компанија може да понуди

 • Чистење на производствени капацитети
 • Чистење на недостапни површини
 • Чистење по завршни градежни работи
 • Чистење на трговски центри
 • Чистење на спортски сали
 • Чистење на

Побарајте понуда за професионално одржување на хигиената во Вашата компанија