28 ГОДИНИ ИСКУСТВО

+400 Вработени

+550 Клиенти

22.5 мил. € Обрт

Добредојдовте во БАПАЛ!

За Нас

БАПАЛ Благој ДООЕЛ е компанија чии  почетоци иницијално се засновани на база на одржување на деловни и станбени простории, односно на услуги врзани со хигиена. Основана е во далечната 1993 од страна на сопственикот Благој Панов.

БАПАЛ Благој ДООЕЛ е лидер во хигиената сè до денес. Од своето отворање, компанијата работи на раст и експанзија на својата дејност. Со текот на работењето и растот на компанијата и потребата на пазарот почнува да нуди освен хигиената, хаусмајсторски услуги, домување и обезбедување (ВИС обезбедување фирма сопственост на Благој Панов).

Со текот на светските трендови БАПАЛ Благој ДООЕЛ се трансформира во Facility Management Solutions – FMS. Компанијата покрај досега познатите, нуди и консалтинг услуги.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

МИСИЈА

Грижата за Вашиот бизнис доверете ја на нас, а ние ќе бидеме Ваш партнер кој  професионално ќе управува со Вашите објекти.

Еколошки свесни, технички опремени, стручно едуцирани, професионално стандардизирани во сите видови на тековно одржување!

Ние сме тука за Вас!

ВИЗИЈА

Предизвиците на модерното време очекуваме да ја зголемат потребата од outsource услуги! Ние во Бапал, го следиме трендот на модерното време и сме секогаш предвесник на динамичките промени во сегментот на услуги кои ги нудиме.

Ние сме секогаш тука поради Вас!

Започни со БАПАЛ уште денес

БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!

СЕТ НА УСЛУГИ

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС

Прилагодени планови за одржување според Вашите потреби

Нудиме сигурност и безбедност при извршување на работата

Посветеност и 24 часовна достапност

Обучен и сертифициран тим за работа

Врвни референци за минат труд

Разбираме дека секој поединец или компанија има свои преференци
Обезбедуваме континуитет на квалитетот на услугите
Нудиме флекибилност при комуникација и сугестии
Без дополнителни трошоци

ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ДЕЛ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

null

Обезбедување на највисоко ниво на посветеност, лојалност и доверба!

Види повеќе >

null

Континуирано унапредување на квалитетот на услугите!

Види повеќе >

null

Следење и континуирана имплементација на нови техничко-технолошки средства!

Види повеќе >

null

Општествена одговорност и врвни еколошки стандарди, како знак на бизнис препознатливост!

Види повеќе >