Контакт информации

Никола Парапунов бр. Ц-3/1, Карпош 4, 1000 Скопје
bapal@bapal.mk
(02) 3081 201

071 280 890 – FMS Хигиена, Хаусмајторски услуги

070 335 908 – Домување

070 361 069 – Обезбедување

Жиро сметки

ПроКредит Банка 380129205200194

Охридска Банка 530010100102381

ТТК Банка АД Скопје 290100000082593

Испратете ни порака

Започни со БАПАЛ – БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА

Ние нудиме консултација без обврски за да ви го олесни животот и да ги обезбеди најприфатливите цени на БАПАЛ за сите. Среќни сме да дојдеме во вашиот објект и да направиме целосен увид и проценка без трошоци за вас.

Овој процес обично трае 15-20 минути и нема никаква обврска.