Канцелариски материјали

БАПАЛ во целост ги покрива сите Ваши потреби за општ канцелариски материјал. Ние во целост ги разбираме различните потреби на секоја канцеларија, затоа обезбедивме палета на производи за да се задоволи секое барање.

Внимателно избравме производи по најповолни цени прилагодени на Вашата канцеларија согласно стандардите и потрошувачките навики во Македонија.

Вашиот личен бизнис асистент е тука да го слушне Вашето барање и професионално да одговори на Вашата канцелариска потреба.

Во нашата палета на производи ќе најдете

  • Архивирање – регистратори, clear book (папка со ур фолии), папка со механизам, папка со ластик, папка со копче, ур папка, л папка, разделник, клипборд, мемо стик

  • ПЕНКАЛА, МОЛИВИ, ТЕКСТ МАРКЕР, ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР, МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА

  • ХЕФТАЛИЦА, ХЕФТИГЛИЦИ, СПОЈУВАЛКИ, ОДХЕФТУВАЧ, ПЕРФОРАТОР

  • КАЛКУЛАТОРИ

  • КАНЦЕЛАРИСКИ ДОДАТОЦИ – СИТЕН КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ

  • КОМПЈУТЕРСКА ГАЛАНТЕРИЈА - ТАСТАТУРА И МАУС, CD&DVD, POWER BANK

  • РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ – МОЖНОСТ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА СОПСТВЕН ДИЗАЈН, ЛОГО, ТЕКСТ

Побарајте понуда за канцелариски материјал