28 VITE EKSPERIENCE

+400 Të punësuar

+550 Klientë

22.5 mil. € Qarkullim

Mirë se vini në BAPAL!

Për Ne

BAPAL LOGO SQ Благој ДООЕЛ е компанија чии  почетоци иницијално се засновани на база на одржување на деловни и станбени простории, односно на услуги врзани со хигиена. Основана е во далечната 1993 од страна на сопственикот Благој Панов.

BAPAL LOGO SQ Bllagoj SHPKNJP është lider në higjienë deri më sot. Që nga hapja e saj, kompania ka punuar për rritjen dhe zgjerimin e biznesit të saj. Gjatë funksionimit dhe rritjes së kompanisë dhe nevojës së tregut, ajo fillon të ofrojë përveç higjienës, shërbime të ruajtjes së shtëpisë, banimit dhe sigurisë (kompania e sigurisë VIS në pronësi të Bllagoj Panov).

Konform trendeve botërore BAPAL LOGO SQ Bapal Bllagoj SHPKNJP është shndërruar në Facility Management Solutions – FMS. Kompania përveç shërbimeve të ofruara më parë ofron edhe shërbime konsulence.

LEXO MË SHUMË

MISIONI

Na besoni neve kujdesin për biznesin tuaj dhe ne do të jemi partneri juaj që do të menaxhojmë në mënyrë profesionale ambientet tuaja.

Të ndërgjegjshëm për mjedisin, të pajisur teknikisht, të arsimuar profesionalisht, të standardizuar profesionalisht në të gjitha llojet e mirëmbajtjes së vazhdueshme!

Ne jemi këtu për ju!

VIZIONI

Sfidat e kohëve moderne presim të rrisin nevojën për shërbime outsource ! Në Papal, ne ndjekim trendin e kohëve moderne dhe jemi gjithmonë një pararojë e ndryshimeve dinamike në segmentin e shërbimeve që ofrojmë.

Ne jemi gjithmonë këtu për ju!

Filloni me BAPAL që sot

KONSULTIM FALAS!

GRUP SHËRBIMESH

PSE NA ZGJODHET NE

Plane të personalizuara të mirëmbajtjes sipas nevojave tuaja

Ne ofrojmë siguri dhe siguri gjatë kryerjes së punës

Angazhimi dhe disponueshmëria 24 orëshe

Ekipi i punës i trajnuar dhe i certifikuar

Referenca sipërore për punën e kaluar

Ne e kuptojmë se çdo individ ose kompani ka preferencat e veta
Ne sigurojmë vazhdimësi të cilësisë së shërbimeve
Ne ofrojmë fleksibilitet në komunikim dhe sugjerime
Nuk ka kosto shtesë

PERGJEGJESIA SOCIALE

KLIENTËT TANË

null

Sigurimi i nivelit më të lartë të përkushtimit, besnikërisë dhe besimit!

Lexo më shumë >

null

Përmirësim i vazhdueshëm i cilësisë së shërbimeve!

Lexo më shumë >

null

Monitorimi dhe zbatimi i vazhdueshëm i mjeteve të reja tekniko-teknologjike si zëvendësim i burimeve intensive të punës!

Lexo më shumë >

null

Përgjegjësia sociale dhe standardet më të larta mjedisore, në shenjën e biznesit të dalluar!

Lexo më shumë >