Kontakti

rr. Nikola Parapunov C-3/1, Karposh 4, 1000 Shkup
bapal@bapal.mk
(02) 3081 201

071 280 890 – FMS Shërbimet e higjienës dhe banimit

070 335 908 – Banesa

070 361 069 – Siguria

llogari bankare

ProCredit Banka 380129205200194

Охридска Банка 530010100102381

TTK Banka 290100000082593

Na dërgoni një mesazh

Fillo me BAPAL – KONSULTIM FALAS

Ne ofrojmë një konsultim pa angazhim për të bërë jetën tuaj më të lehtë dhe për të ofruar çmimet BAPAL më të përballueshme për të gjithë. Ne jemi të lumtur të vijmë në objektin tuaj dhe të bëjmë një inspektim dhe vlerësim të plotë pa asnjë kosto për ju.

Ky proces zakonisht zgjat 15-20 minuta dhe nuk ka asnjë detyrim.