Certifikatat BAPAL ISO

BAPAL është një nga kompanitë e para për shërbime higjienike në Maqedoni që aplikoi ISO 9001: 2008; 14001: 2004; 18001: 2007 dhe 27001: 2005. Ne në kompaninë tonë jemi plotësisht të përgatitur dhe të përkushtuar për t'iu përgjigjur të gjitha kërkesave dhe nevojave të klientëve tanë në fushën e higjienës dhe mirëmbajtjes së shtëpisë duke ofruar të gjitha zgjidhjet për shërbim të patëmetë, qoftë zyra apo shtëpia juaj.

Ne besojmë fort se pastërtia është profesionalizëm dhe për këtë arsye besojmë se është një pjesë shumë e rëndësishme e përditshmërisë suaj.