Ekipi ynë është i certifikuar dhe i trajnuar për të qenë në gjendje të plotësojë kërkesat tuaja, dhe makinat me të cilat punojmë janë prodhuar në Gjermani, të specializuara në pastrimin profesional. Me pothuajse 30 vjet përvojë pastrimi dhe mirëmbajtjeje, Bapal ka krijuar një listë të gjatë klientësh të kënaqur dhe ne jemi më se të gatshëm ta zgjerojmë atë.

Çdo anëtar i ekipit tonë është i punësuar dhe i trajnuar për të punuar sipas standardeve të nevojshme për të kryer punën në mënyrë të përsosur. Para dhe pas çdo pastrimi/mirëmbajtjeje, puna miratohet nga një mbikëqyrës i cili garanton cilësinë që përfaqëson Bapal.