Materiale zyre

BAPAL mbulon plotësisht të gjitha nevojat tuaja për furnizime të përgjithshme zyre. Ne i kuptojmë plotësisht nevojat e ndryshme të çdo zyre, ndaj kemi ofruar një gamë produktesh për të përmbushur çdo kërkesë.

Ne kemi përzgjedhur me kujdes produkte me çmime më të volitshme të përshtatura për zyrën tuaj në përputhje me standardet dhe zakonet e konsumatorëve në Maqedoni.

Asistenti juaj personal i biznesit është këtu për të dëgjuar kërkesën tuaj dhe për t'iu përgjigjur profesionalisht nevojave të zyrës suaj.

DO TË GJENI NË GAMËN E PRODUKTEVE TONA

  • ARKIVIM - REGJISTRUES,CLEAR BOOK (DOSJE ME FOLI UR), DOSJE ME MEKANIZEM, DOSJE ME GOME, DOSJE ME BUTON, DOOSJE UR, DOSJE L, NDARËS, KLIPBORD, MEMOSTIK

  • STILOLAPSAT, LAPSAT, SHËNUES TEKSTI, MARKER PERMANENT, MARKER I TABELËS SË BARDHË

  • HEFTALICA, HEFTGJILPËRA, BASHKUESE, THYESE, PERFORATOR

  • KALKULATORË

  • AKSESORË PËR ZYRË - MATERIAL TË IMTA PËR ZYRA

  • AKSESORE KOMPJUTERIKE - TASTATURA DHE MAUS, CD & DVD, POWER BANK

  • MATERIALI REKLAMUES - MUNDËSI PËR TË PRINTUAR DIZAJNIN, LOGO, TEKSTIN TUAJ

KËRKESË OFERTË PËR MATERIALE ZYRE